Tregtarë Makinash

Displaying Local Car Dealerships
Shfaq si:
(Review 0)
+35*******
Shfaq numrin
Tirane
(Review 0)
069*******
Shfaq numrin
Shikoje në harte
Durres, Durrës, Shqipëria

Autostop Albania. Tregtar makinash , tregtare makinash, tregtare makinash, tregtar automjetesh

tregtar makinash,koncensionar makinash shqiperi, koncensionar makinash. Treg makinash , tregtare veturash , tregtare makinash, treg automjetesh , tregtar veturash.

tregtar makinash
tregtar makinash

 

makina ne qera te lira,makina te perdorura, makina tirane, makina te perdorura,makina per shitje, makina Tiranë, Makina Ne qera , shes blej  qera makina,makina ne shitje te lira,makina te perdorura ne qera ne gjermani,makina ne shitje okazion,tregu i makinave te perdorura ne gjermani,makina ne shitje,tregu i makinave te perdorura ne shqiperi,merrjep makina,tregu i makinave durres, Autostop Albania. Tregu më i madh online për makina në shitje,makina me qera ,makina të përdorura, blej makinë, shes makinë,tregtarë makinash, makina me qira. Makina në shitje nga tregtarë & koncensionarë të verifikuar.,

Në shqipëri egzistojnë tre lloje shitësish të makinave të përdorura.

Lloji i parë janë tregëtarët që punojnë me Gjermani-Hollandë por kryesisht me Gjermaninë. Kjo për vetë faktin se Gjermania ka prodhim të madh makinash në disa marka kryesore siç është Mercedes-Benz, Volswagen, BMW etj dhe ka një treg relativisht të madh të makinave të përdorura,tregtar makinash.

Thuhet se makinat që vijnë nga Gjermania janë më të mbajtura dhe kjo argumentohet me faktin e vetë kujdesin e popullit gjerman dhe me rregullat strikte që kanë në kontrollin e gjendjes të makinës. Por ky nuk është regull absolut për vet faktin se makina është një mjet me afat të cakuar përdorimi.

Lloji i dytë janë tregëtarët që punojnë me Italinë. Ky grup tregëtarësh kanë makina më ekonomike dhe për këtë arsye ata shesin edhe më shumë makina. Popullit italian u ka dalë nami që i keqpërdorin makinat por ky nuk është rregull absolut dhe gjendjen e makinës e tregon edhe viti i prodhimit edhe mekaniku juaj.

Lloji i tretë janë tregëtarët që i blejnë makinat në Shqipëri dhe i shesin po në Shqipëri por me një çmim pak më të lartë. Këta persona janë të aftë të dallojnë makina te mira dhe për këtë paguhen apo marrin të drejtën ta shesin një makinë me fitim.

Shitësit e makinave të përdorura abuzojnë dhe e teprojnë me tregëtarët e makinave të reja por kjo gjithmonë varet nga shitësi. Duke ditur që tregu ka vend për të gjithë sidomos kur përdoren mashtrime për njëri-tjetrin në mënyrë që të ngrihet një palë e të ulet pala tjetër. Por kjo moralish dhe etikisht nuk është e saktë.

Kur blini makina të përdorura nga tregëtarë këshillohet të kontrolloni edhe besueshmërinë e tregëtarit.

E mira është që të njihni klientët e mëparëshëm të këtij tregëtari dhe të kontaktoni këta për problemet që kanë hasur me këtë tregëtar. Kjo nuk mund të jetë provë e saktë nëse të gjitha numrat ia merrni direkt tregëtarit sepse mund të të jap numrat e klientëve të kënaqur. Në këto raste një prej zgjidhjeve më të mira është të pyetet një palë e tretë siç është Autostop Albania. Është e pëlqyeshme që ta keni mekanikun me vete dhe ta paguani mirë që ta vendosni përpara përgjegjsisë.

tregtare makinash

Bashkë me makinën këshillohet që të vlerësoni edhe personin që e shet makinën sepse një njeri i kujdesshëm dhe i rregullt ka shumë mundësi që të ketë një makinë të rregullt, psh një mësues që ka blerë një makinë të re etj.

Kontrolloni dy herë pronësinë e makinës.

Këshillohet që mekaniku ta kontrollojë makinën mirë sespse nuk ke mundësi të ankohesh në të ardhmen dhe gjykimi i tij duhet të ketë idenë se si duhet të jetë makina jo si është.

Tregtare makinash, koncensionare veturash , tregtare mjetesh

Është mirë që të shikoni gjithë tregun për makinën që dëshironi dhe të keni një ide të qartë për çmimet.

Shitësit individual kanë çmime më të larta në përgjithësi sepse kanë arsye dhe qëllime të ndryshme.

Kontrolloni kilometrazhin me vitin e prodhimit bashkë dhe shikoni nëse ka librezë shërbimesh.

Në të njëjtën mënyrë edhe gjendjen e përgjithëshme të makinës.

Kerko makina Shto njoftimin