• Hen - Shtu 8.00 - 18.00
  • Lulishtja 1 Maji, Tirane
  • +355 595241682

  Servis Donaldi

  Servis Donaldi

  🔷Profesionalizem ,Shpejtsi ⚙️, Cilesi 🔩, Korrektesi 💯, Garanci 🏁🤝

  Shërbimet e Riparimit të Frenave (Disqeve)
  Nga
  120ALL
  • Shërbimi i frenimit të disqeve
  • Ndrrime dhe riprarime disqesh
  • Inspektimi dhe Diagnoza
  • Diagnoza ABS
  Filtra Vaji
  Nga
  120ALL
  • Shërbimi i ndrrimit të vajit
  • Lubrifikim
  • Shërbimi i Transmisionit
  • Sistemi i ftohjes
  • Balancim gomash
  Shërbime e Mirëmbajtje
  Nga
  120ALL
  • Ndricimi
  • Bateria
  • Sisteme AirBag
  • Aksesore
  Amortizatore & Transmisione
  Nga
  120ALL
  • Amortizatore
  • Sherbime
  • Transmisione
  • Pjese kembimi
  Motorri & Performanca
  Nga
  120ALL
  • Diagnostifikime
  • Shërbimi i injektimit të karburantit
  • Diagnostifikime kompjuterike
  • Kontroll Mirëmbajtje
  • Diagnoaza/ Riparime
  SISTEMI ELEKTRIK
  Nga
  120ALL
  • Sisteme muzike
  • Sisteme elektrike
  • Ndricime
  • Aksesore

  Partneret Tane

  Na Kontaktoni

  +355697613999
  Bulevardi Blu (Kamez) , Tirane