Servis Auto Flori

Servis Auto Flori

🛠SHERBIME 🛠MOTORIKE🛠DHE XHENERIKE🛠

Shërbimet e Riparimit të Frenave (Disqeve)

 • Shërbimi i frenimit të disqeve
 • Ndrrime dhe riprarime disqesh
 • Inspektimi dhe Diagnoza
 • Diagnoza ABS

Filtra Vaji

 • Shërbimi i ndrrimit të vajit
 • Lubrifikim
 • Shërbimi i Transmisionit
 • Sistemi i ftohjes
 • Balancim gomash

<

Filtra Vaji

 • Ndricimi
 • Bateria
 • Sisteme AirBag
 • Aksesore

Amortizatore & Transmisione

 • Amortizatore
 • Sherbime
 • Transmisione
 • Pjese kembimi

Motorri & Performanca

 • Diagnostifikime
 • Shërbimi i injektimit të karburantit
 • Diagnostifikime kompjuterike
 • Kontroll Mirëmbajtje

SISTEMI ELEKTRIK

 • Sisteme muzike
 • Sisteme elektrike
 • Ndricime
 • Aksesore

Kontakt

 • +355698892635
 • Rruga Misto Melo, Vlore