• Hen - Shtu 8.00 - 18.00
  • Lulishtja 1 Maji, Tirane
  • +355 595241682

  Auto Kadiu

  KADIU Sh.a – Në fushën e tregtisë së pjesëve të këmbimit për automjete, autoservise shërbimi dhe me pika shitje me pakicë në Tiranë, Durrës, Elbasan, Fier, Vlorë, Shkodër, Korcë, Gjirokastër, Lushnjë dhe Berat.

  Me adresë në Tiranë, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 3, rruga dytësore

  Brake Repair Services
  Nga
  120ALL
  • Disc brake Service
  • Drum brake Service
  • Inspection & Diagnosis
  • ABS Diagnosis
  • Brake Fluid Flush
  Oil & Filter Change
  Nga
  120ALL
  • Disc brake Service
  • Drum brake Service
  • Inspection & Diagnosis
  • ABS Diagnosis
  • Brake Fluid Flush
  Maintenance Services
  Nga
  120ALL
  • All Lighting
  • Batteries
  • Alternators
  • Air bag System
  • Accessories
  Brake Repair services
  Nga
  120ALL
  • All Lighting
  • Batteries
  • Alternators
  • Air bag System
  • Accessories
  ENGINE PERFORMANCE services
  Nga
  120ALL
  • Disc brake Service
  • Drum brake Service
  • Inspection & Diagnosis
  • ABS Diagnosis
  • Brake Fluid Flush
  ELECTRICAL SYSTEM
  Nga
  120ALL
  • Disc brake Service
  • Drum brake Service
  • Inspection & Diagnosis
  • ABS Diagnosis
  • Brake Fluid Flush

  Partneret Tane

  Na Kontaktoni

  KADIU Sh.a – Në fushën e tregtisë së pjesëve të këmbimit për automjete, autoservise shërbimi dhe me pika shitje me pakicë në Tiranë, Durrës, Elbasan, Fier, Vlorë, Shkodër, Korcë, Gjirokastër, Lushnjë dhe Berat.

  Me adresë në Tiranë, Autostrada Tiranë-Durrës, Km 3, rruga dytësore

  info@autokadiu.com
  +355686033930
  Dyqani Kadiu, Laprake, Tirane