MIRËSEVINI NË AUTOSTOP ALBANIA

Kompania e parë Shqipëtare që ofron gjithcka rreth makinave dhe shërbimit të makinave.

Qëllimi ynë kryesor është të ofrojmë shërbimin dhe cilësitë më të mira të tregut Shqipëtar të makinave për vizitorët e faqes. Kërkesa për të gjetur makinën tuaj të preferuar është e mbushur per pritshmëri të larta, dhe ne ju bëjmë të mundur kategorizimin dhe kontrollimin e makinave ne detaje. Cdo postim në faqen tonë është i kontrolluar nga një staf i kualifikuar dhe specializuar në modelet e makinave. Gjithashtu cdo njoftim nga partnerët tanë (Koncesionarë,Makina me Qera, Pjesë Këmbimi, Servise etj.) është i verifikuar dhe plotësisht në shërbimin tuaj sadoherë të jetë e nevojshme.

Vlerat Thelbësore

Stafi ynë i përbër nga specialistë në vlersimin dhe cilësimin e makinave ofron shërbimet më të mira si:

  • Kategorizimi i duhur i makinave.
  • Ofrim i informacionit të saktë nga shitësit për blerësit.
  • Blerje nga koncesionarë të verifikuar.
  • Makina me qera nga kompani të verifikuara.
  • Pjesë këmbimi nga kompani të verifikuara.
  • Servise nga kompani të verifikuara.
  • Shërbime karrotreci nga kompani të verifikuara.
  • Suport 18 orë në ditë për cdo problem të mundshëm.

Navigoni

Doni të postoni makinën tuaj ne faqen tonë për shitje? Klikoni këtë link dhe plotësoni karakteristikat e makines suaj.

Vizitoni këtë link dhe zgjidhni makinën tuaj të së ardhmes.

Zgjidhni makinen tuaj me qera nga kompanite me prestigjoze ne vend. Klikoni ketu dhe shikoni ofertat

Jeni duke kërkuar për pjesë këmbimi për makinen tuaj? Klikoni linkun per te parë mundësite.

Jeni duke kerkuar nje servis per makinen tuaj? Klikoni linkun per te gjetur nje servis sa me prane jush.

AUTOSTOP ALBANIA

Faleminderit që na vizitoni!

Kerko makina Shto njoftimin