Per nje eksperience me te mire ndryshoni browser-in tuaj ne Chrome, Firefox apo Internet Explorer

Drita Led Ambienti Makine

Regular Price: L2,490.00

Availability: In stock

Quick Overview

Drita Led Ambienti makine.
✅ Komandohet me Pult
✅ 7 Ngjyra të ndryshme.
✅ Për sendiljet e shoferit dhe 3 pasagjerëve.

Pershkrimi

Drita Led Ambienti makine.
✅ Komandohet me Pult
✅ 7 Ngjyra të ndryshme.
✅ Për sendiljet e shoferit dhe 3 pasagjerëve.
.
Çmimi: 2,490 Lek.
💥 Transporti FALAS!

Vleresimet

Karakteristika