Mitsubishi Carisma

1,900€

Te Dhenat

1998 Viti
1998
benzine_gasKarburanti

Benzine Gas

1600Motorri
1600 CC
260000Kilometra
260,000 KM
manualeKambio
manuale
vetureStruktura
veture
griNgjyra
gri
kurbinVendodhja
kurbin

Pershkrimi

Micubish carisma 1.6 gaz benzin 160 mij km. Ne gjendje shum te mire gjenerike dhe motorike taksa siguracjon deri ne nentor 2021 koladimi deri nentor 2022 impjanti i gazit i sapo montuar me 2 vite garanci

Te dhenat e shitesit

Username: Tonin


Udhezime per marreveshje te sigurta

1. Zgjidhni nje vend te sigurte per tu takuar me shitesin

2. Shmangni pagesat cash

3. Kujdes nga ofertat joreale