BMW 5

6,500€

Te Dhenat

2006 Viti
2006
nafteKarburanti

nafte

3000Motorri
3000 CC
290000Kilometra
290,000 KM
automatikeKambio
automatike
fuoristradeStruktura
fuoristrade
e_zezeNgjyra
E Zeze
tiraneVendodhja
tirane

Pershkrimi

Sensor parkimi (para dhe mbrapa) Sensor gomash 4x4 Kambje Automat 6+1 Panoram Sendile Elektrike Full option. Letra te sapo prera per 1 vit.

Te dhenat e shitesit

Username: Mir Picaku


Udhezime per marreveshje te sigurta

1. Zgjidhni nje vend te sigurte per tu takuar me shitesin

2. Shmangni pagesat cash

3. Kujdes nga ofertat joreale