• Hen - Shtu 8.00 - 18.00
  • Lulishtja 1 Maji, Tirane
  • +355 595241682

  Makina me qera të të gjitha kategorive dhe me çmime konkuruese. Ju kushton me shume makina juaj nëse keni menduar të kaloni pushimet e verës në Shqipëri. Merrni një nga makinat që ne ju ofrojmë në përdorim të plotë dhe shijoni udhëtimin tuaj.

  Ne ofrojmë më të mirën, ju merrni atë që dëshironi!

  peugeot 308
  Peugeot 308 2008
  Nga 20€/Dita
  Mixed
  5
  Manual
  AC
  5
  2
  VW Polo 2012
  Nga 25€/Dita
  Mixed
  5
  Manual
  AC
  5
  2
  Opel Astra 2012
  Nga 30€/Dita
  Nafte
  5
  Manual
  AC
  5
  3
  VW Golf 6 2009
  Nga 25€/Dita
  Mixed
  5
  Manual
  AC
  5
  3
  VW Golf 6 2010
  Nga 30€/Dita
  Mixed
  5
  Automatik
  AC
  5
  3

  Na Kontaktoni

  Makina me qera të të gjitha kategorive dhe me çmime konkuruese. Ju kushton me shume makina juaj nëse keni menduar të kaloni pushimet e verës në Shqipëri. Merrni një nga makinat që ne ju ofrojmë në përdorim të plotë dhe shijoni udhëtimin tuaj.

  Ne ofrojmë më të mirën, ju merrni atë që dëshironi!

  TIRANA, BULEVARDI BAJRAM CURRI, P. 1 MAJI
  sales@oceanbluealbania.com
  +355 45629277 / +355 696725524
  www.oceanblu.al