• Hen - Shtu 8.00 - 18.00
  • Lulishtja 1 Maji, Tirane
  • +355 595241682

  Përshkro peizazhet mbresëlënse që ofron Shqipëria duke marrë një makinë me qira te Avis. Zbulo qytetet moderne si dhe qytetet mijëravjeçare ku ngërthet historia, kultura dhe tradita shqiptare. Do ndihesh i mahnitur nga kultura që bartin ato.

  Ku dëshiron që të takohemi për të filluar udhëtimin tënd?

  Opel Corsa
  Nga 55€/Dita
  Mixed
  5
  Mixed
  AC
  5
  2
  Opel Astra
  Nga 70€/Dita
  Mixed
  5
  Manual
  AC
  5
  2
  VW Golf
  Nga 70€/Dita
  Nafte
  5
  Automatik
  AC
  5
  3
  Opel Mokka
  Nga 80€/Dita
  Mixed
  5
  Automatik
  AC
  5
  3
  Opel Insignia
  Nga 75€/Dita
  Mixed
  5
  Manual
  AC
  5
  3
  VW Passat
  Nga 80€/Dita
  Mixed
  5
  Manual
  AC
  5
  3
  Opel Zafira
  Nga 85€/Dita
  Mixed
  5+2
  Manual
  AC
  5
  2/4
  Opel Vivaro
  Nga 135€/Dita
  Mixed
  9
  Manual
  AC
  5
  4
  Opel Antara
  Nga 95€/Dita
  Mixed
  5
  Manual
  AC
  5
  3
  Toyota Land Cruiser
  Nga 120€/Dita
  Mixed
  5
  Manual
  AC
  5
  4
  Mitsubishi Pajero
  Nga 120€/Dita
  Mixed
  5+2
  Manual
  AC
  5
  2/4
  Audi Q7
  Nga 200€/Dita
  Mixed
  5
  Manual
  AC
  5
  4

  Na Kontaktoni

  Zbuloni vendndodhjen e zyrave më të mira shqiptare të dhënies me makinave me qira dhe gjej vendin më ideal për të marrë dhe kthyer makinën me qira. Gjithashtu mund të klikosh butonin poshtë për të na bërë me dije se ku dhe kur dëshiron të fillosh rrugëtimin tënd.

  Tirana International Airport Nënë Tereza
  info@avis.al
  +355 67 60 12 272
  www.avis.al