• Hen - Shtu 8.00 - 18.00
  • Lulishtja 1 Maji, Tirane
  • +355 595241682

  Makina Me Qera

  Dua makina me qera, Makina me qera , kerkoj makina me qera

  MAKINA ME QERA , makina me qera ne tirane , makina me qera okazion,vetura me qira, vetura me qera,makina me qera, kerkoj makin me qera, dua makina me qera , merni makina me qera,makina me qera.

  Makina me qera ne shqiperi dhe ne cdo vend te shqiperise. Ju mund te merni makinat tona per cmimet me te mira ne shqiperi dhe duke mundur konkurencen. Merni makina me qera me cmimet me te lira ne treg.

   

  makina me qera
  makina me qera

  makina ne qera ,makina me qera,makina ne shitje qera ,makina vetura ne shitje,makina ne shitje ne shqiperi golf 4,gjej makina okazion, kerkoj makina me qera.

  Makinë me qera mund të marresh edhe pa ditur t’i japësh. Kompanitë ofrojnë shërbimin e shoferëve të tyre me ose pa pagesë ekstra sipas kushteve që ka secila prej tyre. Makina jepet për një afat kohor 24 ore dhe llogaritet si një ditë. Në rastet kur kemi të bëjmë me mos kthim të makinës në orën e kërkuar, kompanitë aplikojnë pagesë ekstra. Zakonisht ora e parë vonesë tolerohet, ndërsa më pas fillon aplikimi i çmimit makina me qera sipas kushteve që kanë kompanitë, por zakonisht aplikimi i penalitetit bëhet me përqindje mbi çmimin ditor. Makina me qera, eshte trendi me i fundit ne shqiperi, pasi te gjith turistet dhe shqitaret e kane me te thjeshte te marin makina me qera keto dite.

  Por si variojnë çmimet ditore te makinave me qera?

  Kerkoj makine me qera , makina me qera.

  Çmimi është treguesi kryesor në të cilin përqendrohen qeramarrësit. Sa më e gjatë periudha e qeramarrjes aq më e lirë është çmimi ditor i qerasë. Kështu përshembull, nëse një makinë e vogël kushton 35 euro për një ditë, atë mund ta marresh me çmim deri në 45 për qind më lirë nëse bëhet fjalë për një muaj. Zakonisht është madhësia e makinës që bën diferencën kryesore në çmim por këtu nuk duhen anashkaluar edhe gjendja fizike e saj. Një makinë me qera është gjithnjë një rrezik më shumë për t’iu prishur udhëtimin.

  Makina me qera, makine me qera, makina me qira.

  Në varësi të markës dhe stilit, çmimi i makinave me qera varion. Makinat kategorizohen në disa grupe dhe çmimet vendosen kresisht bazuar mbi ato të dhëna. Makina me qera Grupi i parë janë makinat ekonomike, të cilat janë kresisht makina të vigla dhe ofrohen për një çmim më të leverdisshëm se makinat e mëdha. Makinat e mesme që kanë çmime pak më të larta si dhe ato të mëdha apo të luksit që ofrohen  makina me qera me çmime më të lartya krahasuar me të tjera.

  Nisur nga këto tregues por edhe kërkesat e tij, makina me qera secili duhet të gjejë balancën e tij midis një makinë të madhe, më të sigurtë në raste aksidentesh, që konsumon shumë dhe një çmimi më të shtrenjtë, apo një makine të vogël që konsumon pak por edhe transporton pak, që ofron udhëtim më pak komod dhë një çmimi më të lirë, makina me qera.

  Si funksionon marrja e një makine me qera?

  Tirana Airport Rent a Car eshte formuar ne vitin 20017 nga dhe prej 12 vitesh operon ne Shqiperi si kompani lider ne biznesin e makinave me qera. Qe ne vitin e pare te krijimit, me markat me prestigjioze te makinave si Opel,Wolkswagen,Benz Mercedes apo dhe Ford, pati nje sukses makina me qera te admirueshem prej makina me qera.

  Nëse kërkoni makina të markave të mira me çmimet konkuruese në tregun shqiptar atëherë jeni në vendin e duhur. Top Rent ofron makina të tipeve dhe makina me qera kategorive të ndryshme për të plotësuar të gjitha kërkesat e klientëve. Makina ekologjike.

  makina me qera, ne rinas ne shqiperi ne tirane . Kido qe ndodheni merni nje makine me qera

  Sipas tyre udhezimi i fundit eshte i 10 viteve me pare dhe nuk ka pasur rinovim. Por duke qene se jane shtuar rastet, kur persona me histori te meparshme kriminale,makina me qera apo te proceduar e ne hetim nga Policia, kane ne perdorim mjete te blinduara, makina me qera parashikohet te jete si kriter edhe “CV” e tyre penale. Kjo per arsye se edhe Policise do t’i lehtesoheshin hetimet ne rastet e nje ngjarjeje te mundshme kriminale.

  kerkoj vetura me qera, kerkoj makina me qera.

  Leja është e përhershme por duhet të ndiqni udhëzimet e mëposhtme që ta përfitoni atë. Aktualisht në Tiranë janë vetëm 14 persona fizikë që përdorin mjete të blinduara me lejet përkatëse, makina me qera.