• Hen - Shtu 8.00 - 18.00
  • Lulishtja 1 Maji, Tirane
  • +355 595241682

  Karrotrec Tirane 24h

  Karrotrec Tirane 24h ofron shërbimin karrotrec në Shqipëri dhe jashte saj, duke punuar me profesionalizëm dhe çmime konkurruese.

  Për ne është e rëndësishme të mbulojmë çdo skaj të Shqipërisë dhe mendojmë se ia kemi arritur me sukses, sigurisht me ndihmën e klientëve tanë.

  Sherbimet Tona

  Ofrojme sherbimin e karrotrecerise per pasoja si te:

  Terheqje Makine

  Vijme kudo qe ndodhemi ne cdo moment.

  Demtime te ndryshme

  Vijme kudo qe ndodhemi ne cdo moment.

  Permbytje makine

  Vijme kudo qe ndodhemi ne cdo moment.

  Aksidente

  Vijme kudo qe ndodhemi ne cdo moment.

  Flake ne makine

  Vijme kudo qe ndodhemi ne cdo moment.

  Terheqje Motorri

  Vijme kudo qe ndodhemi ne cdo moment.

  Na Kontaktoni

  Sherbim karrotreci 24 ore brenda dhe jashte vendit
  +355697705900
  Tirane