Per nje eksperience me te mire ndryshoni browser-in tuaj ne Chrome, Firefox apo Internet Explorer

Gomisteri Kerciku

Gomisteri Kerciku

Duke patur gjithmonë në qendër të vëmendjes përdoruesin e mjetit dhe shërbimin ndaj tij, jemi në gjendje të ofrojmë në çdo kohë markat dhe çmimet më të mira në treg, por në të njëjtën kohë me shërbimin më të mirë të mundshëm për çmontimin, montimin, balancimin dhe konvergjencën e mjetit

Mirembajtje

Sistem drejtimi per makina, disqe & goma

Disqe

Mirembajte, drejtime dhe ndrrime

Goma

Servis gomash , mirembajtje, ndrrime dhe zgjidhje per makinen tuaj

Kontakt

  • 355685086135
  • 355696166903
  • Tirane