• Hen - Shtu 8.00 - 18.00
  • Lulishtja 1 Maji, Tirane
  • +355 595241682

  Ervini Fier

  Ervini Fier

  Duke patur gjithmonë në qendër të vëmendjes përdoruesin e mjetit dhe shërbimin ndaj tij, jemi në gjendje të ofrojmë në çdo kohë markat dhe çmimet më të mira në treg, por në të njëjtën kohë me shërbimin më të mirë të mundshëm për çmontimin, montimin, balancimin dhe konvergjencën e mjetit në rrjetin e pikave tona të shpërndara në të gjithë Shqipërinë.

  Mirembajtje

  Sistem drejtimi per makina, disqe & goma

  Disqe

  Mirembajte, drejtime dhe ndrrime

  Goma

  Servis gomash , mirembajtje, ndrrime dhe zgjidhje per makinen tuaj.

  Cmimet me te mira

  Siguri mbi sherbimet tona

  Mbi 5 vite ne treg

  Partnere ekskluziv

  Na Kontaktoni

  Duke patur gjithmonë në qendër të vëmendjes përdoruesin e mjetit dhe shërbimin ndaj tij, jemi në gjendje të ofrojmë në çdo kohë markat dhe çmimet më të mira në treg, por në të njëjtën kohë me shërbimin më të mirë të mundshëm për çmontimin, montimin, balancimin dhe konvergjencën e mjetit

  Ne jemi në shërbimin tuaj 24/7.

  0672040900
  Rr. Dervish Hekali, Fier