Per nje eksperience me te mire ndryshoni browser-in tuaj ne Chrome, Firefox apo Internet Explorer

NRG Motors

  • Member since: 04/03/2020
  • Working Hours:

Rreth:

NRG Motors është një agjensi qe operon ne tregun e shitjes se automjeteve dhe makinave me qera në Durrës, Shqipëri. Prej vitesh në këtë treg, NRG Motors ofron standardet më të larta të shërbimit me çmimet më të ulëta. Makinat në shitje vijnë kryesisht nga Zvicra dhe Gjermania, te zhdoganuara dhe të gjitha në gjendje perfekte.

Njoftimet: