Per nje eksperience me te mire ndryshoni browser-in tuaj ne Chrome, Firefox apo Internet Explorer

Uncategorized

Ngrohja Globale dhe ndikimi i makines tuaj!

Ngrohja Globale dhe ndikimi i makines tuaj!

Ngrohja globale rrezikon shëndetin tonë, rrezikon sigurinë tonë kombëtare dhe kërcënon nevojat e tjera themelore të njeriut. Disa ndikime – t... lexo me teper

Bateria e re e makinës elektrike GM kryeson mbi Tesla

Bateria e re e makinës elektrike GM kryeson mbi Tesla

Në një sfidë të madhe për udhëheqësin e automjeteve elektrike Tesla, General Motors njoftoi se ka krijuar një bateri të re të automjeteve elektri... lexo me teper