Ku mund te shes makinen time?

Ku mund te shes makinen time?

Deshironi te shisni makine tuaj? E keni pyetur veten "ku mund te shes makinen time"?
Autostop Albania ju'a ben sa me te lehte kete procedure. Si fillim pastroni makinen nga jashte dhe brenda dhe beni disa foto te makines. Me pas nepermjet portalit tone ju ju jepet mundesia te postoni falas makinen tuaj per shitje. Hapni nje llogari ne portal dhe me pas filloni te plotesoni formularin per postimin e makines. Plotesoni te gjitha fushat e mundshme ne menyre qe bleresi te kete nje ide sa me te qarte te makines qe ju po shisni dhe te jete i mir-informuar per makinen qe po blen. Gjithashtu me posht do te gjeni disa udhezime se si te ruheni nga bleres joreal.

Udhezime per marreveshje te sigurta

  • 1. Zgjidhni nje vend te sigurte per tu takuar me shitesin
  • 2. Shmangni pagesat cash
  • 3. Kujdes nga ofertat joreale

Postoni makinen tuaj per shitje ne Autostop Albania.