Mjaftë kërkuat, filloni të gjeni.

Postoni Falas

Kërkoni të shisni apo jepni me qera makinën tuaj?

Filloni shumë thjeshtë me vetëm 3 hapa.

  1. Krijoni nje llogari

Gjëja e parë që duhet të bëni është që të krijoni llogarinë tuaj që do t’ju lejojë të postoni njoftime dhe komunikime më të mira me përdoruesit e tjerë.

2. Postoni njoftimin tuaj

Pasi të keni përfunduar me krijimin e llogarisë suaj është koha për të postuar njoftimin në shitje/me qera  në mënyrë që njoftimi të shikohet nga e gjithë audienca e Autostop.

3. Fitoni para

Pasi të keni postuar njoftimin, prisni që blerësit potencial të lidhen me ju në lidhje me shërbimet që po ofroni dhe filloni të fitoni para nga njoftimi juaj.

Në Shitje

Njoftimet e fundit të makinave në shitje

Postoni Falas

Kërkoni të shisni apo jepni me qera makinën tuaj? Krijoni fare thjestë një llogari përdoruesi dhe postoni njoftimet tuaja me Autostop Albania